domingo, 12 de junio de 2016

11a Trobada

Una de les activitats que se'ns va proposar durant la formació va ser dibuixar i/o pintar una samarreta, doncs perquè no fer-ho avui?

Hem agafat el cotxe i la primera parada ha sigut el decathlon per anar a buscar la samarreta per a la Yasmine. Hem escollit una samarreta blanca de cotó per a poder pintar-la sense cap problema.

La segona parada ha sigut per anar a coprar els materials que utilitzarem i finalment la tercera parada ha sigut el riu d'Empuriabrava, un loc tranquil on hi ha taules, silenci i no hi ha molta gent.

Primer de tot hem pensat en el disseny de la samarreta, com no ho hem tingut gens clar hem coençat a pensar en la paraula que ens ve al cao només en pensar en el projecte... AMISTAT! Aquesta és una de les paraules, d'entre moltissimes altres que ens ha vingut al cap a les dues.

Un cop acabada la nostra obra, la hem deixat secar sobre la taula i hem anat al riu a veure els peixos i a llençar pedres per veure qui arriba més lluny, sabeu qui arriba més lluny? Cap de les dues!! Ens quedem a la mateixa distància!

No hay comentarios:

Publicar un comentario