jueves, 26 de mayo de 2016

3ª Trobada

Avui hem quedat per a decorar la llibreta de les nostres petites aventures. Aquesta llibreta la vam comprar la primera quedada, ja que juntes hem decidit que al llarg d'aquests mesos aniriem fent un diari per tenir-lo de record.

Primer de tot hem decidir anar a comprar el material necessari per a decorar la llibreteta, de pas, hem aprofitat per comprar el brenar i finalment hem decidit anar a un lloc on poguem estar tranquil·les. Un cop al parc del costat de l'Escola Carme Guasch i Darné, un lloc poc molt tranquil i buit, ens hem podat a pensar el títol de la nostra llibreta. Tor decorant hem anat parlant sobre més coses, per a coneixens una miqueta millor i de la sortida al museu Dalí que vam fer tots junts la setmana passada.

Després d'unes hores decorant la llibreta i solucionant els petits imprevistos de cola que hem tingut, hem decidit anar cap a casa, ja que ja comença a fer-se fosc. A la Yasmine li ha fet il·lusió passar pels carrers il·luminats de Figueres i fer-se una foto amb la nostra llibreta al costat del arbre de la Rambla.

Però... Sabeuq ue ens ha passat? Com que la pintura no s'ha assecat hem decidit portar la llibreta a la mà. A uns pocs km d'arribar al nostra destí... PAAAAAAF ens va caure de cares al terra.... Tot la nostra feina destruida en pocs segons.... Però no passa pas re!! Per sort les imatges demotren com va quedar de bé la nostra obra!

No hay comentarios:

Publicar un comentario