jueves, 26 de mayo de 2016

4a Trobada

La Yasmine ja portava dies demanant que volia anar al cine, ja que mai havia entrat al cinema de Figueres. Hem decidit anar-hi avui per aprofitar que fa una miqueta de sol i parlar de camí al cine. Mentre hi anavem, hem anat discutint quina pel·licula podiem veure. La discussió, des del bon sentit de la paraula, ens va portar una llarga estona, no en hem adonat fins que hem parat a les portes del cinema sense haver decidit encara la quina pel·licula mirarem. Un cop a dins i fent cua hem pensat que no mirarem pas cap pel·lícula de les que hem propsat de camí sinó que mirarem El Viaje de Arlo. Un cop amb les entrades comprades, hem decidit comprar una mica de pica-pica i brenar, una mica massa....

Al principi no estavem gaire convençudes de si ens agraderia o no, però un cop acabada la pel·lícula hem sortit amb un gran somriure de la bona elecció que hem fet!

Un cop fora he proposar a la Yasmine d'acompanyar-me a correus per enviar un regal a una amiga que viu al Regne Unit, li ha fet moltíssima il·lusió, ja que ben bé no s'imaginava pas com es feia tota aquest procès.

Xino, xano i sense adonar-nos compte ja erem just a davant de l'oficina de correus. Un cop dins i després de fer la cua, hem fer l'emviament del paquet i hem aprofitat per preguntar a la noia que ens expliques una mica el procès que seguirà aquest paquet fins a arribar al seu destí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario