jueves, 26 de mayo de 2016

5a Trobada

Ja portaven uns dies sense veurens per diversos motius. Avui la Yasmine ha decidit portar-me a la seva escola i ensenyar-me el parc on juga cada dia després de sortir de classe.

De camí a l'escola Parc de les Aigües hem decidit fer una petita pausa per comprar un Iogurt Gelat, aprofitant el bon temps que fa. Passant per carrers que normalment no passem de la ciutat, així la Yasmine fa un altre recorregut a l'habitual hem arribat a la porta de l'escola. Com que estva tancada la Yasmine m'ha explicat a detall com és i quina és la seva classe, crec que fins i tot hi podria entrar amb els ulls tancats!

Desrés d'estar una bona estona parlant i imaginant-me aquesta classe tant i tant xula que m'ha descrit hem anat a la gran zona verda que hi ha just al costat de l'escola. De sobte la Yasmine ha tret un regal de Nadal per mi! Quina il·lusió m'ha fet! Una preciosa pulsera feta per ella mateixa! Però, quina causalitat! Jo també li he portat una pulsera que els reis li van deixar a casa per ella! No s'ho esperava pas aixó la Yasmine! S'ha de dir que aixó no teniem pas pactat de l'última trobada! Aixó demostra la bona combinació que fem les dues juntes.

Després d'estar una estona jugant al parc hem parlat una miqueta del que farem la pròxima tobada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario